admin-ajax.png
سازمان مردم نهاد
خانه مشارکتهای مردمی ایثارگران

پایگاه اطلاع رسانی خانه ایثارگران کشور

حمایت قاطع خانه ایثارگران استان تهران از حجت الاسلام محسن قمی؛ سرباز ولایت و خادم ملت

 حمایت قاطع خانه ایثارگران استان تهران از حجت الاسلام محسن قمی؛ سرباز ولایت و خادم ملت
اشتراک گذاری مطلب

مدیرکل خانه ایثارگران استان تهران با اشاره به جانفشانی شهدا برای حفظ تمامیت ارضی و کیان نظام و انقلاب اسلامی و حضور خانواده های معظم شهدا در همه عرصه های انقلاب و پشتیبانی از دستاوردهای نظام مقدس جمهوری اسلامی، اعلام کرد: حجت الاسلام و المسلمین محسن قمی که پنج عضو خانواده ایشان از شهدای گرانقدر انقلاب اسلامی هستند، نیز دلسوز نظام و انقلاب است و در ششمین دوره انتخابات خبرگان رهبری مورد حمایت قاطع خانه ایثارگران هستند .

اکبر حیدریان، مدیرکل خانه ایثارگران استان تهران با اشاره زندگی نامه حجت الاسلام و المسلمین محسن قمی  اظهار داشت:  ایشان   سال 1339 در روستای “مامازن” از توابع شهرستان “ورامین” متولد شد. پس از طی تحصیلات ابتدایی، برای آموختن علوم حوزوی در 11 سالگی به قم و مدرسهٔ آیت‌ الله گلپایگانی رفت و توانست به درجهٔ اجتهاد برسد.

ایشان در زمینهٔ تحصیلات آکادمیک هم موفق بود و توانست مدرک دکترای خود را در رشتهٔ “فلسفهٔ غرب” از دانشگاه تهران اخذ کند. حجت الاسلام قمی از 14 سالگی به کار تدریس و فعالیت‌های علمی مشغول شد. از جمله مسئولیت‌های سیاسی وی ، می توان به عضویت در مجلس خبرگان رهبری، رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها، نماینده شورای عالی انقلاب فرهنگی در هیئت نظارت بر مطبوعات و … اشاره کرد.

 در جریان انقلاب اسلامی و دفاع مقدس 5 تن از اعضای خانواده حجت الاسلام محسن قمی به شهادت رسیدند: شهید “حسن قمی”، برادر حجت الاسلام قمی و فرمانده سپاه بوکان که در تاریخ 17 شهریورماه 1359 به شهادت رسید. شهید علی قمی”، برادر حجت الاسلام قمی و عضو سپاه پاسداران که در آبادان و در تاریخ 19 دی‏ماه 1359 به شهادت رسید. شهید “حاج ولی الله قمی”، برادر حجت الاسلام قمی، طلبه جانباز و رئیس بنیاد شهید پاکدشت، که در تاریخ 5 مردادماه 1367 به شهادت رسید. شهید “وحید قمی” برادر زاده حجت الاسلام قمی، دانش آموز سوم راهنمایی و فرزند شهید “حسن قمی”، که در منطقه “حاج عمران” و در تاریخ 25 مردادماه 1362 به شهادت رسید. “حاجیه منور کفائی زاده تهرانی” مادر حجت الاسلام محسن قمی، نیز در فاجعه خونین مکه مکرمه در سال 1366 به شهادت رسید.

وی ضمن تحصیل و تدریس در حوزه علمیه قم، تحصیلات دانشگاهی خود را در مدرسه عالی قضایی تربیتی قم آغاز و مدرک کارشناسی خود را در رشته “علوم تربیتی” اخذ کرد. سپس مقطع کارشناسی ارشد را در رشته “فلسفه محض” و در دانشگاه تهران به پایان برد و دکترای خود را نیز در سال 1383 از دانشگاه تهران و در رشته “فلسفه غرب” اخذ نمود.

 نماینده شورای عالی انقلاب فرهنگی در هیئت نظارت بر مطبوعات، عضو مجلس خبرگان رهبری در دور سوم و چهارم از استان تهران، معاون ارتباطات بین‌الملل دفتر مقام معظم رهبری (از سال 1384) رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها (1384-1378) نماینده مردم شریف تهران در سومین دوره مجلس خبرگان رهبری ( از سال 1377 تا 1385) عضو هیأت امنای دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم (با حکم مقام معظم رهبری) مدیر دایرةالمعارف علوم عقلی اسلامی وابسته به موسسه آموزشی، پژوهشی امام خمینی (از سال 1375 تا 1377) عضو شورای‌عالی انقلاب فرهنگی با حکم مقام معظم رهبری نماینده شورای عالی انقلاب فرهنگی در شورای عالی جوانان عضو شورای نمایندگان مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور با حکم مقام معظم رهبری عضو هیأت امناء مراکز مؤسسات پژوهشی کشور (منطقه 2) در کارنامه این مجتهد عالی مقام به چشم می خورد.

اکبر حیدریان، مدیرکل خانه ایثارگران استان تهران با اشاره به سوابق انقلابی و تحصیلات و تجربیات ایشان و خدمت در عرصه های مختلف نظام و انقلاب، خاطرنشان کرد: بر خود وظیفه میدانیم که از این سرباز وفادار نظام حمایت و پشتیبانی کنیم و در عرصه حساس کنونی کشور که تمام استکبار غرب به سرکردگی آمریکای جنایتکار به دنبال تضعیف نظام و انقلاب و ضربه زدن به کشور و مردم عزیز ایران اسلامی هستند،  ضمن دعوت آحاد مردم حماسه ساز کشورمان از این سرباز ولایت و خادم ملت و کشور در ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری حمایت می کنیم.


اشتراک گذاری مطلب

0 دیدگاه

دیگر مطالب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *